Considerations To Know About Borduren en opdrukken in arnhem

Wiki Article

Stuur uw logo of naam in EPS / AI of hoge resolutie jpeg fulfilled u gegevens op via mijn contact pagina, dan krijgt u een prijsopgave gebaseerd op uw wensen!

Je hebt nog geen opdracht van me,maar jouw klantgerichtheid is er een waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Damaris denkt echt satisfied je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede doorway gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden over het resultaat.

Na een paar afspraken is het logo opgedrukt en ik ben heel erg tevreden. Had mij geen beter proces en resultaat voor kunnen stellen! Damaris is zeer kundig en vol inspiratie, bovendien is ze ook nog super vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!

Deze methode is ideaal voor het aanbrengen van logo’s, namen of styles op various kledingstukken zoals polo’s, jassen en hoodies. Het grote voordeel van borduren is dat het resultaat bestand is tegen veelvuldig wassen en dragen, waardoor je lang kunt genieten van je gepersonaliseerde merchandise.

gespecialiseerd in het borduren en bedrukken van (reclame) boodschappen op verschillende soorten textiel. Bij ons kunt u terecht voor alles wat geborduurd en bedrukt kan worden.

Tremendous snelle assistance en phrase naar je wensen goed geluisterd. Ik ben blij satisfied de shirts die ik besteld heb!

Alweer erg tevreden above mijn geborduurde bedrijfslogo op mijn bedrijfskleding.Goed advies gegeven van de kleur van mijn logo op de verschillende form blauwe kleur van de polo's. D & B Ontzettend bedankt!

Heel blij met het werk van Damaris! Ze heeft mij goed geholpen. Mooi resultaat en erg goede assistance :D Zeker aan te raden

Super fijn dat er ook nog mensen / bedrijven zijn die gewoon op al je vragen een uitgebreid antwoord geven. Mijn complimenten! We gaan eens 5 producten laten testen achieved borduren / bedrukken en ik zal de resultaten laten zien hier als het zo ver is.

Damaris denkt echt achieved je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede door gebruik here van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden in excess of het resultaat.

I am actually delighted about my get! The printing was quick and of really superior quality, plus the communication With all the proprietor was incredibly enjoyable. I definitely suggest this shop!

Na een paar afspraken is het brand opgedrukt en ik ben heel erg tevreden. Had mij geen beter proces en resultaat voor kunnen stellen! Damaris is zeer kundig en vol inspiratie, bovendien is ze ook nog super vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!

Stuur uw logo of naam in EPS / AI of hoge resolutie jpeg met u gegevens op via mijn Call pagina, dan krijgt u een prijsopgave gebaseerd op uw wensen! Graag vermelden in welke grote u uw symbol of tekst geborduurd wilt hebben en om hoeveel stuks kleding het gaat.

Report this wiki page